Ens expressem amb el cos

Arribem el dimarts  17/10   i… quina bona olor a l’entrar a la classe, escoltem una música dolça i la Sonia ens proposa  anar a la sala de moviment. Comencen amb l’ajut de les famílies, traiem sabates i posem mitjons antilliscants. Tots ens engresquem en anar, fins i tot en Conillet també ens acompanyarà. Després seiem, fem una mica d’estirament despertant les diferents parts del cos. A l’arribar a la sala…Oh quina sorpresa!  està tot preparat, per anar a còrrer, enfilar-se, saltar, grimpar, cridar….

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s