Tambor

Còpia de DSC01974.JPG Si passegeu pel carrer Jaume Ribas, trobareu una plaça de gespa verda. Des de fora veureu un bonic jardí per jugar els infants petits. Heu arribat a l’Escola Bressol Tambor. Us convidem a entrar i sereu ben rebuts.

Som una escola municipal per infants de 4 mesos a 3 anys, que es va construir sobre una primera pedra l’any 1997 al barri falguera però el seu naixement va ser en un altre indret del poble i com una cooperativa de mestres entusiastes l’any 1973.

Ens considerem una comunitat educativa on convivim diàriament les educadores, les famílies i els seus fills/es, la netejadora, la cuinera, i les persones que ajuden a mantenir el nostre edifici. També estudiants en pràctiques, pares i mares acompanyats i alguna vegada , algun convidat especial.

patufet3La nostra escola té sis estances obertes als jardins on s’acompanya als infants en els principis de l’educació Viva: el respecte a cada infant en el seu procés de vida. Cada nen i nena és capaç de fer, de pensar i de decidir . Descobrir el món a partir de les petites coses i amb la relació amb els altres. Oferir racons de joc i ambients per generar experiències i aprendre.

Un lloc per ser feliç

Un lloc per ser feliç

L’escola està oberta cada dia per que la família es pugui quedar, fent una estada i participar de la vida quotidiana i de les propostes de joc a l’estança o als ambients.

Les reflexions compartides i la formació de tot l’equip d’educadores fa créixer les nostres intervencions en l’acompanyament als infants. El consens entre els membres que integren el Consell de l’Escola (famílies, mestres i un representant de l’ajuntament) ens permet que el Projecte Educatiu millori i sempre avanci.

patufet22 patufet2

També els tallers de famílies ajuden a mantenir viva l’escola confeccionant diversitat de materials de joc i descoberta.

Ara ja ens podeu visitar, la Glòria i la Muntsa de l’equip directiu us rebran amb molt afecte i us convidaran a fer una visita per la nostra escola. Sigueu benvinguts.

Veure les entrades de l’escola al bloc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s