Ginesta

 

L’escola bressol Ginesta és una escoleta petita que ara fa onze anys va obrir les portes a infants i famílies oferint dia a dia l’aventura de viure i conviure plegats, aprendre i créixer en les nostres relacions.

Cada nen i cada nena és un esser competent que té la capacitat de pensar, observar, participar, decidir, rebutjar, fer propostes i estimar, establir vincles afectius i relacions diverses… I això ho fa jugant !!!!

Jugant els nostres infants viuen noves experiències, assagen actituds i habilitats socials que aniran construint mica en mica el seu aprenentatge.

 

 

L’escola assoleix la seva tasca educativa des de l’estima i el respecte als nens i nenes dipositant les màximes expectatives en cadascun d’ells, creient en les seves capacitats i compartint amb les famílies el goig i la responsabilitat de transmetre els valors fonamentals de responsabilitat, sinceritat, autoestima i amistat..

L’equip educatiu ofereix l’acompanyament de cada infant en la seva llibertat davant de situacions en les que haurà de triar i resoldre conflictes, tot oferint i estimulant actituds positives en el seu dia a dia. Procurem una atenció el més individualitzada possible a cada infant.

La vida quotidiana és l’eix que facilita les vivències als nens i nenes tot relacionant-se, coneixent i coneixent-se.

A partir dels diferents moments del dia es fan les propostes que els ajuden a satisfer les seves necessitats bàsiques i acceptem i valorem les seves iniciatives.

DSC06279        DSC06263

Les famílies ens ajuden a fer l’escola amb la seva confiança i complicitat cap a les mestres i la resta de gent que fa l’escola i gaudim de compartir vivències plegats en els espais de joc, participació i intercanvi que anem construint curs rere curs.

DSC05136

Veure les entrades de l’escola al bloc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s