Fàbregas

L’ Escola Bressol Fàbregas en un inici va ser una cooperativa fundada l’any 1973 per un grup de mestres amb inquietuds pedagògiques vers la petita infància de Sant Feliu. La municipalització de l’escola per part de l’Ajuntament de Sant Feliu va arribar l’any 1993.

Al llarg dels anys i tenint en compte, la necessitat de cobrir la gran demanda de places per part de la ciutadania, el centre es va anar canviant d’ubicació i ampliant les seves instal·lacions. Inicialment l’escola va estar ubicada molts anys en una masia antiga al C/Pere Alvarez, posteriorment la van traslladar a les instal·lacions del CEIP Gaudí. El curs 2012/13 l’ajuntament va fer una altra escola, és un edifici de nova construcció, ubicat a la Carretera de la Sansón num. 17. Des de l’any 2012, Fàbregas és un Centre Educatiu 0-3 que acull l’escola bressol juntament amb d’altres serveis adreçats a la petita infància i les seves famílies.

La nostra escola

Partim d’una concepció de l’infant com a subjecte competent: capaç de pensar, observar, participar, decidir, que pot establir vincles afectius i relacions diverses i que pot arribar a ser autònom.

Vetllem per una atenció individualitzada.

A l’escola bressol es dóna valor educatiu a tots els moments i seqüències d’activitats, donant especial atenció a les situacions de la vida quotidiana i a la cura personal de l’infant (salut, alimentació, higiene i descans). L’acompanyament de les mestres en el procés de desenvolupament es centra en l’observació directa.

Els espais de la nostra escola són segurs i estan preparats per crear situacions d’aprenentatge.

Oferim una escola on l’infant i la seva família estiguin atesos i acollits des del respecte, l’estima i la confiança. Una escola que tingui en compte la diversitat i el procés de sociabilització de l’infant.

La participació de les famílies

La participació de les famílies és un dels pilars més importants de l’escola. Per tal d’afavorir el desenvolupament harmònic dels infants, l’escola col·labora amb les famílies en la cura i l’educació dels seus fills i filles, en un marc de cooperació i confiança. Oferim la possibilitat de realitzar diferents estades i participació de les famílies a l’escola.

L’equip de l’escola

L’equip d’escola el formen mestres, educadores de suport i personal de serveis.  La formació continuada i la reflexió pedagògica compartida és un dels eixos fonamentals del nostre treball en equip.

Tots treballem en equip, col·laborant en la planificació de l’acció educativa i en la presa de decisions. Sempre procurant un clima d’entesa i confiança.

Veure l’actualitat de l’escola

6 pensaments sobre “Fàbregas

 1. Bon dia,

  El meu fill gran va anar a l’escola bressol Fàbregas, i estàvem molt contents. Ara tenim el seu germanet que va nèixer fa dues setmanes. La meva pregunta és, m’ haig d’ esperar al setembre perquè pugui començar o s’obre algún grup per els nadons que neixen a finals d’any?

  Gràcies,

  M'agrada

 2. Bona tarda,
  En un dia ple d’emocions contradictories us vull donar les gràcies a totes per la vostra dedicació a l’escola i al meu fill. Han sigut 2 anys amb vosaltres de plena confiança en els que el Max ha gaudit moltissim.
  Gràcies per cuidar-lo i estimar-lo.
  Fins aviat
  Anna ( Max Diables)

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s