Qui ha vingut de visita..

A finals de febrer el pallasso Tito va arribar a l’escola! El vam rebre amb gran entusiasme i acompanyat de música i confeti, ens va regalar el seu conte.

Es tracta d’un pallasso que perd el seu nas vermell fent malabars al circ. Molt trist, va en busca d’un altre que li vagi bé i com no en troba cap d’igual, torna molt amoïnat pensant que mai més farà riure a ningú. El director del circ l’anima dient-li que és el millor pallasso del món i que el públic l’estimarà sempre, amb nas o sense. Amb més confiança que mai, el pallasso surt a fer el seu espectacle i de cop i volta…. sorpresa! El seu nas torna a aparèixer!  Aquesta bonica història i el mateix personatge agrada molt als infants.

A l’entrada de l’escola hem creat un espai on poden veure i tocar el pallasso sempre que vulguin.  Així mateix, aquest personatge i aquesta proposta d’espai   endinsa el infants  al món de l’espectacle amb un ambient creat per fer-los gaudir a través del joc simbòlic. Un escenari amb instruments musicals,  els estris de la  perruqueria,  les disfresses i maquillatge són algunes de les propostes que estaran presents durant aquest mes a l’escola.