Els dies de gener

Ja fa unes setmanes que hem tornat de les vacances de Nadal. A alguns ens ha costat una mica, a altres no tant, però ja tenim tot el grup gaudint dels moments que ens regala cada dia. Aquesta setmana, a més, hem donat la benvinguda la Maria, que també ens acompanyarà.

L’estança és gran, però de vegades fem pinya i, com a ben avinguts que som, ens trobem el grup sencer en poc espai: hi ha qui juga, hi ha qui descansa, qui explora i qui busca el consol en els nostres braços. En aquest context, es donen situacions espontànies en que la consciència de l’altre és cada cop més present, i les primeres intencionalitats de joc compartit comencen a florir.

Una de les propostes de joc i descoberta que oferim és la panera d’elements naturals. Aquests, irregulars i diferents entre si, ofereixen textures, colors i formes ben diverses. Propostes com aquesta, amb material supervisat per l’adult, enriqueixen la capacitat de l’infant per reconèixer sensorialment els objectes i, en conseqüència, el seu entorn.