L’escola de música a Fàbregas

Tal i com és costum a les nostres escoles, cap al maig, la Rosalia, mestra de l’Escola Municipal de Música, ve a fer una audició en viu amb els infants dels grups de 2-3 anys. Tot i que aquest curs tot és diferent degut a la pandèmia, a l’escola intentem estar oberts i fer propostes diferents amb els infants.

Aquest matí ha vingut la Rosalia, amb el seu company Tom i ens han explicat una història molt bonica d’una nena que sortia a buscar el mar i pel camí, s’ha anant trobant moltes sorpreses.. Els infants sempre es sorprenen i es mostren receptius amb la música. Tots plegats hem gaudit!

Aquest cop, no hem pogut convidar a les famílies, esperem que pel proper curs puguem tornar a la “nostra normalitat”. Deixem un díptic informatiu a les bústies de cada infant per qui estigui interessat.

Gràcies a l’Escola Municipal de Música un cop més, endavant!!

  • La Rosalia ha vingut a fer una audició de música
  • El grup d'infants dels Dracs estan escoltant l'audició
  • Els infants escolten atents la música
  • Els infants estan participant a l'audició
  • Els infants estan jugant amb els ous-maraques
  • El grup d'infants dels Diables estan escoltant l'audició
  • El grup d'infants dels Diables estan escoltant l'audició