Un nou curs, una nova experiència

Els infants  del grup dels Timbalers ja han començat a conèixer l’escola, les mestres i uns nous espais. S’han iniciat en superar un gran repte: separar-se de la família on es senten  segurs. Dia a dia, es van encoratjant en aquesta nova experiència. Les mestres els acompanyem respectant l’expressió de les seves emocions que floreixen. All llarg del matí sorgeixen diverses necessitats com per exemple fer una petita dormida, canviar un bolquer, fer un tastet de fruita.. Aquesta rutina del dia dia a l’escola permet a l’infant a situar-se i entendre que el pare, la mare o un altre familiar sempre el ve a recollir. El retrobament amb la família és per a l’infant el millor moment del dia. Amb el temps que va passant els infants comencen a sentir-se  tranquils i a animar-se a jugar.