Concert amb les àvies i avis

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Avui últim dia del primer trimestre d’escola..i ja som al desembre. Quan vam començar el curs al setembre, com cada any, vam iniciar el procés de separació i familiarització a l’escola.  Per molts infants és el primer cop que es separen de les seves famílies.  És un període difícil per tots i totes, però que amb el temps es va passant: les nenes i nens van coneixent a les educadores, les famílies comencen a relaxar-se i confiar i a l’escola es va creant un ambient i una xarxa de relacions i d’inici de convivència entre totes/s. Els adults no veiem el moment que els infants ja no plorin i vinguin tranquils a l’escola..i aquest moment sí que arriba!

Avui ha estat un matí molt emotiu per trobar-nos petits i grans cantant plegats!

Ha estat un exemple de germanor i convivència entre la gent gran i els més petits, hem gaudit molt! Els infants han estat encantats i ben tranquils escoltant cantar els avis!

Moltes gràcies a les vuit persones que han vingut del Casal de la Gent Gran i ens han acompanyat un any més amb unes nadales precioses!