Els dracs al gener hem gaudit de….

dscn5501.jpg

DSCN5525DSCN5692DSCN5730DSCN6085DSCN6096DSCN6129IMG_20180201_095120Durant el mes de gener hem pogut gaudir en petit grup  de la cuina de pagés, a on podíem experimentar, manipular, olorar, tastar diferents materials com: galets, fideos, enciam, llimones, taronges, col. L’altre grup anavem a mirar contes a la biblioteca a on trobaven el conte del Patufet per mirar i explicar. També altres dies mentre uns hi erem a l’atelier pintant amb pintura blanca amb diferents tècniques: amb les mans, amb pinzells, rodets, esponges.. A mesura que passaven els dies, tothom trobava la  seva manera de pintar i de crear el seu propi estil, altres infants ens quedàvem manipulant, transpassant arrós d’unes capsetes amb tapes a l’altres, a on trobàvem uns dies animals de granja, uns altres animals ferotges.

 

IMG_20180201_095133

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s