“DESPERTEM ELS SENTITS”

Amb l’arribada del fred i les primeres malalties hem sigut pocs infants a l’aula dels Nans durant el mes de Novembre, però sembla que poc a poc ja hi tornem a ser tots! En aquesta edat els infants juguen explorant i interactuant amb el món que els envolta utilitzant tots els sentits per a comprendre’l.

La panera dels tresors és una bona proposta de joc sensorial per als més petits. Consisteix en una panera de vímet amb un gran assortiment d’objectes de diferents materials que permeten als infants multitud d’accions, alhora que descobreixen les seves propietats. Agafen els objectes que més els criden l’atenció, els manipulen, se’ls posen a la boca, els agiten, els colpegen, els tiren… Tot forma part de la seva descoberta! Anem canviant objectes de la panera cada setmana de manera que hi predomini un color diferent. Resulta un gran atractiu per als infants i els seus sentits!

Us presentem un recull de fotografies de diferents sessions amb els seus “protagonistes”.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s