“DESPERTEM ELS SENTITS”

Amb l’arribada del fred i les primeres malalties hem sigut pocs infants a l’aula dels Nans durant el mes de Novembre, però sembla que poc a poc ja hi tornem a ser tots! En aquesta edat els infants juguen explorant i interactuant amb el món que els envolta utilitzant tots els sentits per a comprendre’l.

La panera dels tresors és una bona proposta de joc sensorial per als més petits. Consisteix en una panera de vímet amb un gran assortiment d’objectes de diferents materials que permeten als infants multitud d’accions, alhora que descobreixen les seves propietats. Agafen els objectes que més els criden l’atenció, els manipulen, se’ls posen a la boca, els agiten, els colpegen, els tiren… Tot forma part de la seva descoberta! Anem canviant objectes de la panera cada setmana de manera que hi predomini un color diferent. Resulta un gran atractiu per als infants i els seus sentits!

Us presentem un recull de fotografies de diferents sessions amb els seus “protagonistes”.

 

 

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s