Coneixem altres espais. L’atelier

Al mes de novembre, vam tenir molts moments màgics, vam anar a conèixer la sala i l’atelier. L’atelier és un espai a on poden expressar el seu  estat d’ànim, a través de diferents tècniques d’expressió: pintura, gomets, fang, argila, pedres, fulles, pals.. tot allò que ens doni la possibilitat d´expressar amb llibertat per arribar  a crear per  ells/es mateixos. Podem fer servir les mans, pinzells, esponges i podem transformar, aprendre, jugar, sentir…

Quan entren al taller no tenen una consigna marcada, només es troben l’espai adequat amb material.  Podem practicar a pintar en posició vertical, horitzontal, i fins i tot inclinada. Troben material a l’abast amb el qual poden experimentar i crear diferents tècniques, aquelles que ells/es mateixos descobriran.

DSCN4975DSCN4996DSCN5004DSCN5233DSCN5695DSCN5697DSCN5715DSCN5725

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s