Què fem amb la farina?

Durant aquest mes hem fet propostes amb farina. Uns dies jugàvem amb farina a les taules d’experimentació i uns altres dies hem experimentat amb farina i aigua. Ho fèiem en petit grup, mentre un grup anava a manipular farina a les taules,  l’altre grup ens quedàvem a la classe.

Posàvem aigua a un bol transparent i anàvem posant farina i remenant fins arribar a fer una gran massa. Cadascú tenia una mica de massa per tocar, observar, olorar, tastar…. a l’abast i també diferents materials per fer creacions. Després ens ho portem a casa. Què bonic!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s