Què fem amb la farina?

Durant aquest mes hem fet propostes amb farina. Uns dies jugàvem amb farina a les taules d’experimentació i uns altres dies hem experimentat amb farina i aigua. Ho fèiem en petit grup, mentre un grup anava a manipular farina a les taules,  l’altre grup ens quedàvem a la classe.

Posàvem aigua a un bol transparent i anàvem posant farina i remenant fins arribar a fer una gran massa. Cadascú tenia una mica de massa per tocar, observar, olorar, tastar…. a l’abast i també diferents materials per fer creacions. Després ens ho portem a casa. Què bonic!

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s