Els dijous anem tots junts a la sala…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Quan arribem a la classe les nostres famílies ens ajuden a posar-nos els mitjons i la Cecília ens posa una música suau…A la sala seiem al banc i esperem a que soni la música, és la consigna per desfer la muralla i començar a jugar,  córrer, saltar, cridar. Això si, sempre respectant als altres infants i sense fer-nos mal. Posem a prova les nostres habilitats motrius, alguns són atrevits i s’enfilen a les espatlleres. Arriba el moment d’endreçar la sala i tots hi col-laborem. Després de tant xivarri, la música suau ens ajuda a trobar la calma per tornar a la nostra classe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s