Els dijous anem tots junts a la sala…

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Quan arribem a la classe les nostres famílies ens ajuden a posar-nos els mitjons i la Cecília ens posa una música suau…A la sala seiem al banc i esperem a que soni la música, és la consigna per desfer la muralla i començar a jugar,  córrer, saltar, cridar. Això si, sempre respectant als altres infants i sense fer-nos mal. Posem a prova les nostres habilitats motrius, alguns són atrevits i s’enfilen a les espatlleres. Arriba el moment d’endreçar la sala i tots hi col-laborem. Després de tant xivarri, la música suau ens ajuda a trobar la calma per tornar a la nostra classe.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s