Ens familiaritzem…

 

Fa uns dies que hem començat un nou camí. Tots ens envoltem d’ emocions: infants, famílies i educadores. Algunes emocions no les havíem sentit mai, d’altres pot ser si. Tots plegats intentem conviure i començar un procés de familiarització, tenint en compte el més important, acollir aquestes emocions i les necessitats que puguin sorgir.

Alguns infants ploren, altres exploren de seguida amb els objectes que tenen al seu abast, altres necessiten sentir-se abraçats, cadascú a la seva manera fins que arribem a sentir-nos segurs i estimats.

Tots necessitem el nostre tems.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s