Història d’un Tió

 

 

Un fred matí de Desembre vam trobar un petit tió al pati. Estava gelat i tenia gana. A la classe el vam tapar, li vam donar menjar i el vam cuidar molt bé. Aviat es va fer gran i estava molt feliç amb els nens i les nenes de la classe dels elefants i jugava amb en Tomás i el petit. Un dia, quan ja estava ben tip, doncs tenia la panxa molt plena, li vam cantar la cançó i li vam picar amb els pals i el tió molt content ens va cagar llaminadures i sorpreses!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s