La Berta i la Núria fan titelles a l’escola

El Departament d’educació de les E.B.M ens va proposar una activitat “extraescolar” de coeducació a través dels contes per escoles bressol i famílies. Amb aquestes sessions, volem proposar aquesta mirada crítica impulsant accions educatives que ofereixin nous patrons i models de relació entre els gèneres i ajudar als nostres infants a avançar en la construcció d’una identitat lliure de prejudicis i estereotips. El conte, en si mateix, constitueix un material pedagògic important en l’aprenentatge i en la socialització dels nens i les nenes i en la construcció social del gènere.  L’objectiu de la sessió és esdevenir un recurs de coeducació realment pròxim als infants i a les seves famílies i que ajudi a reflexionar en família i a transmetre valors d’igualtat social entre homes i dones.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s