El Joc a l’exterior

Durant aquests mesos d’estiu, el Xavi i l’Enric,  persones encarregades del manteniment de l’escola, ens han muntat una cuina preciosa al pati de grans.  És un espai més de joc, per poder experimentar amb pots i cassoles.

Aquest era un projecte que  l’equip de l’escola portava mesos pensant i dissenyant. La mare de la Martina, de la classe dels cavalls,  ens va acabar de donar l’empenta necessària portant unes fustes i uns pales que ens van anar molt bé per poder muntar-la i el pare del Jose ens va portar una pica per fer d’aigüera.. tots plegats a l’escola “fem equip”, sempre pensant en els infants i en nous projectes.        Gràcies a tots/es!!

 

dscn1602dscn1600dscn1598

 

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s