Una sessió de massatge

El massatge infantil s’ha de definir com un art antic que implica una connexió profunda amb l’infant, un art que ajuda a comprendre el seu llenguatge no verbal i a respondre’l de forma respectuosa a les seves demandes. En definitiva és un art que es basa en el contacte pell a pell com a eina de comunicació, relació i afecte entre el nen i els seus cuidadors (Maria Femenias Andreu).

Avui a la classe de les Girafes, la Cristina mare de la Martina, ens ha vingut a fer una sessió de “massatge compartit”. Ha estat molt bonic trobar-nos d’una “manera diferent” amb els infants.   Moltes gràcies Cristina i a tothom que ha participat!, aviat una altra..

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s