Portes Obertes 2016

Aquest dissabte 16 d’abril l’escola a obert les seves portes. L’objectiu és que les famílies o persones que estan pensant portar el seu fill/a a l’escola bressol puguin conèixer de primera ma com són les nostres instal.lacions i quina línia pedagògica tenim al nostre centre educatiu.

La jornada ha sigut interessant i relaxada. Tothom ha voltat per l’escola i ha gaudit amb el joc dels infants que anaven descobrint els espais i racons de l’escola. També hem comptat amb algunes famílies usuàries del centre que han participat amb l’equip de l’escola.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s