Portes Obertes 2016

Aquest dissabte 16 d’abril l’escola a obert les seves portes. L’objectiu és que les famílies o persones que estan pensant portar el seu fill/a a l’escola bressol puguin conèixer de primera ma com són les nostres instal.lacions i quina línia pedagògica tenim al nostre centre educatiu.

La jornada ha sigut interessant i relaxada. Tothom ha voltat per l’escola i ha gaudit amb el joc dels infants que anaven descobrint els espais i racons de l’escola. També hem comptat amb algunes famílies usuàries del centre que han participat amb l’equip de l’escola.

 

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s