L’hivern a l’espai exterior

L’espai exterior de l’escola és molt important, considerem que és ben necessari que els infants tinguin l’opció d’anar-hi sempre que el temps ens ho permeti. Aquest curs està fent un temps de bonança i ens estem aprofitant molt dels avantatges que té poder anar a l’aire lliure:  gaudir del sol i de la “natura”.

Els infants quan estan a fora poden decidir si fan curses per empaitar-se, si juguen a terrejar amb pales i pots, si s’amagen, si fan dibuixos al terra, si es gronxen..Són les possibilitats que ofereixen els espais exteriors de l’escola que estan preparats i pensats perquè siguin espais segurs  i atractius pels infants.

Sempre amb la mirada observadora i propera de les educadores. També amb la presència i l’opció de les famílies de poder passar una estoneta quan venen a buscar als infants a la tarda o en d’altres moments de participació

 

Un pensament sobre “L’hivern a l’espai exterior

  1. Una de les coses que més ens van enamorar de l’escola és la disposició dels espais exteriors. Propostes que conviden al moviment. Ens encanta que la nostra filla pugui passar el màxim de temps possible a l’aire lliure, independentment del temps que faci. Moltes felicitats pel bloc.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s