L’hivern a l’espai exterior

L’espai exterior de l’escola és molt important, considerem que és ben necessari que els infants tinguin l’opció d’anar-hi sempre que el temps ens ho permeti. Aquest curs està fent un temps de bonança i ens estem aprofitant molt dels avantatges que té poder anar a l’aire lliure:  gaudir del sol i de la “natura”.

Els infants quan estan a fora poden decidir si fan curses per empaitar-se, si juguen a terrejar amb pales i pots, si s’amagen, si fan dibuixos al terra, si es gronxen..Són les possibilitats que ofereixen els espais exteriors de l’escola que estan preparats i pensats perquè siguin espais segurs  i atractius pels infants.

Sempre amb la mirada observadora i propera de les educadores. També amb la presència i l’opció de les famílies de poder passar una estoneta quan venen a buscar als infants a la tarda o en d’altres moments de participació

 

Un comentario en “L’hivern a l’espai exterior

  1. Una de les coses que més ens van enamorar de l’escola és la disposició dels espais exteriors. Propostes que conviden al moviment. Ens encanta que la nostra filla pugui passar el màxim de temps possible a l’aire lliure, independentment del temps que faci. Moltes felicitats pel bloc.

    Me gusta

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s