Inici dels Espais de Suport a les famílies

Amb l’arribada del nou curs, comencen també els Espais de Suport a les famílies: l’Espai Nadó, l’Espai Familiar i l’Espai Obert. L’Espai Nadó i l’Espai Familiar són serveis educatius destinats a les famílies amb infants de 0 a 3 anys. L’Espai Obert es dirigeix a les famílies amb nens i nenes de 0 a 6 anys.

Es tracta d’un servei que ofereix la possibilitat de compartir joc i experiències entre els infants i els adults que els acompanyen. També l’intercanvi de punts de vista, preocupacions, dubtes i vivències entre les famílies del grup, amb l’acompanyament de dues educadores infantils.

Per altra banda, esdevé una oportunitat per als infants de relacionar-se amb altres nens i nenes de la seva edat. Alhora que els adults tenen la possibilitat d’observar des d’una posició privilegiada com es duen a terme aquestes primeres interaccions i relacions socials amb els seus iguals.

Us hi esperem!

IMG_0236 IMG_0239

 

 

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s