Inici dels Espais de Suport a les famílies

Amb l’arribada del nou curs, comencen també els Espais de Suport a les famílies: l’Espai Nadó, l’Espai Familiar i l’Espai Obert. L’Espai Nadó i l’Espai Familiar són serveis educatius destinats a les famílies amb infants de 0 a 3 anys. L’Espai Obert es dirigeix a les famílies amb nens i nenes de 0 a 6 anys.

Es tracta d’un servei que ofereix la possibilitat de compartir joc i experiències entre els infants i els adults que els acompanyen. També l’intercanvi de punts de vista, preocupacions, dubtes i vivències entre les famílies del grup, amb l’acompanyament de dues educadores infantils.

Per altra banda, esdevé una oportunitat per als infants de relacionar-se amb altres nens i nenes de la seva edat. Alhora que els adults tenen la possibilitat d’observar des d’una posició privilegiada com es duen a terme aquestes primeres interaccions i relacions socials amb els seus iguals.

Us hi esperem!

IMG_0236 IMG_0239

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s